Hässelby-Gård

Hässelby-Gård, Tunnelbane station.

Karta

Hässelby-Gård är en av Stockholms förorter där Två Denarer fanns varannan vecka. Det är en typisk förort med alla dess svårigheter som vi har tagit del av. Under senaste åren har drygt 10 personer dött pga (gammal läges rapport) alkohol och narkotika i Hässelby-Vällinby området. En del av dem var ofta gäster i vår buss och nära vänner till oss. Redan det här talar om behovet om att komma med budskapet om Guds kärlek och om hoppet om ett evigt liv i Jesu försoning och uppståndelse.               

Kristi kärlek förmedlar Två Denarer självklart även genom praktiska gärningar. Oräkneliga har varit de klädesplagg, mat portioner, kaffekoppar, smörgåsar och bullar mm. Som har serverats även här i Hässelby.

Två Denarers strävan är att möta människans alla behov så långt det bara är möjligt för oss. Andligt, själsligt, lekamligt och socialt.  Samtal över mat tallriken eller kaffekoppen ansikte mot ansikte vid samma bord liksom andlig sång, musik från cd eller live har varit ett viktigt sätt att förmedla världens bästa nyhet även i Hässelby.